Je accommodatie tegen de beste prijs in Saint-Jean-de-Monts

Op zoek naar luxe-accommodatie in Saint-Jean-de-Monts tegen redelijke prijzen? Je wilt goedkoop kamperen in de Vendée maar bent niet bereid om in te leveren op comfort? Laat je verrassen door de betaalbare tarieven van onze vakantiehuizen aan het strand. Ontdek een aanbod aan villa’s  en stacaravans met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding op een uitzonderlijke locatie aan de kust. Geniet van een ontspannen verblijf in de directe omgeving van alle activiteiten en bezienswaardigheden in de omstreken van Saint-Jean-de-Monts. Geniet van viersterrendiensten zonder er je broek aan te scheuren!

Profiteer van de aanbiedingen en promoties van onze camping

Om je de beste tarieven te bieden, heeft camping La Forêt regelmatig speciale aanbiedingen. Mis onze speciale aanbiedingen voor goedkope kampeervakanties in Saint-Jean-de-Monts niet! Kortingen op de huur van je spa-villa’s, je loungevilla’s of je stacaravan: dat betekent geld vrij voor bijvoorbeeld extra activiteiten om met het gezin te doen. Omdat we graag hebben dat je je goed voelt tijdens je verblijf hebben we ook speciale aanbiedingen voor je evenementen, zoals een gratis fles champagne voor je verjaardagsfeest op het domein.

Boek direct en bespaar op je verblijf in Vendée

Al onze aanbiedingen en kortingen zijn alleen beschikbaar op onze website. In het hoog- of laagseizoen, met of zonder promotie: je profiteert altijd van de beste tarieven als je rechtstreeks bij onze camping boekt. Zonder tussenpersoon, dat is makkelijker én goedkoper! Boek je villa of stacaravan 100% online of bel ons. Nog een voordeel van live boeken: beschikbaarheid! Op ons boekingsplatform heb je echt de keuze. Je krijgt gedetailleerde info en prijzen voor alle accommodaties die beschikbaar zijn op de data die je interesseren. Ben je flexibel? Neem een kijkje naar wat beschikbaar is en pas je aan!

Download onze administratieve documenten​