Stacaravans ontworpen voor jouw rust in de Vendée

Onze 14 stacaravans in de  Vendée zijn comfortabel, voordelig en gezellig. Het zijn recente, milieuvriendelijke accommodaties die voldoen aan de 14001-norm. Op deze camping geniet iederéén van een bevoorrechte ligging, gekozen om je maximale rust te geven. Alle stacaravans hebben een eigen perceel met een perfecte balans tussen schaduw en zon, omzoomd door heggen en bomen voor extra privacy.
Ze hebben ook een terras van 12 m² met tuinmeubilair. Deze tweede thuis belooft je openluchtmaaltijden van ontbijt tot diner, gezellige aperitiefjes en lange avonden onder de sterren. Met weinig voorbijgangers, geen inkijk en een prachtig aangelegde omgeving heb je het gevoel dat je in de vrije natuur verblijft.

Voor een rustigere, meer ontspannen vakantie! Door het combineren van natuur en moderniteit kunnen we je de beste voorwaarden voor je verblijf bieden. Onze moderne stacaravans zijn perfect geluiddicht, heel wat anders dus dan hun voorgangers uit vroegere tijden.

Onze comfortabele stacaravans te huur in Saint-Jean-de-Monts

Al onze stacaravans  zijn recent en voorzien van de nieuwste apparatuur om je verblijf zo comfortabel mogelijk te maken.   Ze zijn dus voorzien van kwaliteitsmeubilair en accessoires. Van dekbedden en kussens tot tuinmeubilair en servies: je hebt er alles wat je nodig hebt om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.  Extra comfort op de camping in Vendée: dubbele beglazing voor een perfecte warmte- en geluidsisolatie, een parasol, gratis wifi, een slaapbank voor een extra persoon of een kinderbedje op aanvraag. Elke accommodatie is zo ingericht dat je makkelijk van de ene naar de andere kamer gaat en dat iedereen de best mogelijk privacy geniet.

Onze stacaravans te huur in Saint-Jean-de-Monts hebben ook bijna allemaal een terras van 12 m². De Ohara-stacaravans zijn ontworpen voor een zeer kwalitatief verblijf in een zeer comfortabele accommodatie van topklasse. Ze beschikken over  extra apparatuur (magnetron, relax, …).

Plan je een bruiloft, een teambuildingevenement of een groot familiefeest? Wat dacht je van stacaravans voor 4 tot 6 personen in de Vendée? Met onze accommodaties kunnen we groepen van maximaal 30 personen ontvangen, afhankelijk van de beschikbaarheid. Een praktische oplossing voor het vieren van een familiebijeenkomst of het organiseren van een business event aan zee.

Ontdek ook onze Spa-villas met Jacuzzi, en onze weidse en lichte Loungevillas te huur in de Vendée!