Nieuw voor 2025

Moderne villa's met alle comfort

Doe nieuwe energie op tijdens je kampeervakantie in de Vendée met de huur van een loungevilla in Saint-Jean-de-Monts! In deze luxe-accommodatie wordt er alles aan gedaan om je dagelijks leven zo aangenaam mogelijk te maken. In de rustige omgeving van een autovrije site kun je genieten van een ontspannende, ongerepte bosrijke omgeving. Onze 12 loungevilla’s in de Vendée zijn eco-verantwoordelijke accommodaties, ideaal gelegen tussen strand en bos.⁠Ze zijn het resultaat van een uniek engagement en een bijzondere architecturale visie. Ze combineren een structuur van hout uit duurzaam beheerde bossen met een hedendaags, puur ontwerp. Alles in hun inrichting weerspiegelt een verlangen naar ruimte en licht

Het interieur is ruim en licht ingericht, met luxemeubels en -toebehoren. Hier geen bijzetmeubels of mini-apparaten zoals in een stacaravan: de open keuken heeft een grote koelkast met vriesvak, een gezinsvaatwasser en een afzuigkap. De woonkamer is voorzien van een tv en elke kamer heeft een aparte verwarming.

Huur een loungevilla Bois Marin in Saint-Jean-de-Monts

32 m² binnenruimte, 20 m² pergola en een tuin van gemiddeld 25 m²: als je een loungevilla huurt in Saint-Jean-de-Monts kan je écht genieten van de buitenlucht. Met de hoteloptie, dus inclusief beddengoed en opgemaakte bedden bij aankomst, plof je gewoon neer en begin je je vakantie vlakbij het strand. Het strand van Pont d’Yeu en de Atlantische Oceaan met zijn zachte golven liggen op slechts een paar minuten wandelen. Deze luxevilla’s kenmerken zich door een loungy sfeer. Alles, van inrichting en decoraties tot aanwezige apparatuur, draagt bij aan ontspanning: comfortabel, elegant (binnen- en buiten-)meubilair, een lichte look met zachte toetsen, zorgvuldig  gekozen planten, een creatieve aanpak van volumes en dakramen. In je privétuin heb je een plancha-ruimte. Een echte buitenkeuken die je uitnodigt om je tegoed te doen aan schaaldieren, gegrilde groenten, kebab of geroosterd fruit. Na een fijne maaltijd onder de pergola ga je lekker liggen op je zomerbed!

Wil je genieten van de ontspannende en rustgevende werking van een jacuzzi in je accommodatie? Kies voor één van onze Spa-villas , te huur in de Vendée !