Viersterrendiensten voor een vorstelijk verblijf in Saint-Jean-de-Monts

Welkom bij de receptie

Camping la Forêt in Saint-Jean-de-Monts [Accueil] is meer dan zomaar een camping in de Vendée: het is een unieke plek die je een rustige vakantie garandeert!  Op ons prachtige beboste terrein van 1 hectare krijg je een persoonlijk onthaal en sta je altijd in het middelpunt van onze zorgen.

Onze familiecamping is open van april tot september en biedt een hartelijk welkom bij de receptie:

  • in het hoogseizoen van 00 tot 12.00 u en van 15.00 tot 19.00 u
  • in het laagseizoen van 00 tot 12.00 u en van 16.00 tot 19.00 u

Ons team staat voor je klaar in het Frans, Engels en Duits met waardevolle tips en  om je te helpen de regio op je eigen tempo te ontdekken, dit alles in een hartelijke  en gastvrije sfeer.

Op camping La Forêt ben je niet zomaar een nummer en draag je je steentje bij aan duurzaam en sociaal toerisme!

Je huisdieren zijn welkom

Ook dieren zijn welkom op de camping in de Vendée. Ons domein beschikt over een fijnzandstrand (Plage du Pont d’ Yeu tegenover het Île d’Yeu). Neem je huisdier er gerust mee naartoe. Ook sommige van onze stacaravans en accommodaties zijn geschikt voor bijvoorbeeld je hond. Laat het ons weten wanneer je boekt.

De camping heeft een douche speciaal voor honden.

Om je verblijf in de Vendée met je trouwe viervoeter zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij je:

  • hem aan de lijn te houden op het terrein van de camping
  • een up-to-date vaccinatieboekje te hebben

Houd er rekening mee dat honden van categorie 1 en 2 niet zijn toegestaan. Reken van € 5 tot € 10 per dag per dier.

Diensten gericht op jouw comfort

Onze familiecamping in de Vendée tussen strand en bos verwelkomt je met een hoge kwaliteit van diensten.

Voor jouw comfort is er een privéparkeerplaats met elektrische oplaadpunten, gratis wifi, een wasserette met strijkfaciliteiten, een snackbar en een kruidenierszaak. ’s Ochtends geniet je van brood en gebak op bestelling (reserveer de dag voordien en haal af bij de snackbar).

Last but not least: je slaapt op beide oren dankzij de veiligheid van de camping, die wordt verzekerd door bewaking overdag en ’s nachts (de toegang tot de camping is gesloten tussen 22.30 en 8.00 uur). De garantie voor dag en nacht gemoedsrust!

Apparatuur in bruikleen of verhuur

Geniet van een rustige vakantie dankzij de attente diensten van je familiecamping in de Vendée! Geniet van een vakantie als was je op hotel en maak optimaal gebruik van je comfort door lakens en handdoeken te huren!

Voor de allerkleinsten is er ook praktisch materiaal in bruikleen of te huur (babybadje, gratis kinderstoel en -bedje, luiertafel, enz.), net als een eigen babykamer en aangepaste toiletten in de sanitaire ruimtes.

Huur je fiets op de camping

Ontdek de duin- en bospaden op de fiets vanaf de camping! Dankzij onze samenwerking met Monts-Bicloo kun je je fiets direct op de camping huren. Naast fietsverhuur bieden we een breed scala aan diensten voor toerfietsers op doortocht en vakantiegangers die lokaal fietstochtjes doen: beveiligd fietslokaal, parkeerbeugels, reparatiesets en tal van accessoires.

Gratis pendeldienst: we halen je op bij het station van Beauvoir of het vliegveld!

Voor een vlotte aankomst kunnen we je komen oppikken aan het busstation van Saint-Jean-de-Monts of het vliegveld van Beauvoir-sur-Mer. Profiteer van onze privépendeldienst op aanvraag. En ook van ons partnerschap met MovenFlight: misschien doe je tijdens je verblijf wel een luchtdoop of maak je een kennismakingsvlucht met een ultralicht motorvliegtuig!

Lekkernijen in de snackbar, af te halen

Op vakantie wil je niet voor elke maaltijd koken en afwassen. Doe het rustig aan en bezoek onze snackbar die geopend is van juni tot september. Je doet je er tegoed aan mosselen met frieten, pizza’s, hamburgers, geroosterde kippen of fish & chips. Al dat lekkers neem je gewoon mee om van te genieten op je terras!

Winkels in de buurt

Genieten van de rust zonder ver weg te zijn van alles: dat is wat onze familiecamping in de Vendée te bieden heeft. Je kunt je auto gemakkelijk ter plekke laten en naar het strand wandelen of naar de winkels fietsen. Restaurants, een bakker en andere voedingswinkels liggen op een kilometer afstand. Fiets twintig minuten en je bent op de markt van Saint-Jean-de-Monts. Als je wat verder weg wilt, stap je op de lijnbus. Die stopt op maar 300 meter!

Activiteiten en vrije tijd om van te genieten in de Vendée

Een speeltuin die je kinderen blij zal maken

Dat een familiecamping in de Vendée echt past op je kinderen, zal je wel niet verwachten. Maar je wil vast wel wat voorzieningen die ze leuk vinden. Vakantiegangers van alle leeftijden zijn welkom op camping La Forêt. Daarom vind je op ons domein klassieke pingpongtafels naast de installaties van de (pas nieuwe) speeltuin voor kinderen van 4 tot 14 jaar.

De speelkamer: echt iets voor de oudere kinderen

De speelkamer is populair bij tieners aan het eind van de dag of voor familieactiviteiten. Je vindt er de grote klassiekers voor plezier binnenshuis. Als het regent (of gewoon, als je er zin in hebt): allen hierheen voor wat gezinspret!

De tv-kamer zodat je nooit iets mist

Natuurlijk wil je niet je hele vakantie voor de buis hangen. Maar als je je favoriete sportevenement of de finale van je favoriete serie niet kunt missen… Op je familiecamping in de Vendée hoef je niets te missen dankzij de tv-kamer. Met zijn biljarttafel is het ook een hartelijke plek om samen te zijn!

De bibliotheek met bordspellen

Net een boek uit, of op zoek naar een spel om je kinderen’s avonds bezig te houden? Onze bibliotheek voor je open, elke dag en op elk tijdstip. Je vindt er een gevarieerde keuze aan romans, documentaires, tijdschriften en kinderboeken, naast bordspellen voor alle leeftijden.

Massages en behandelingen voor je welzijn

Gun jezelf een verkwikkende vakantie op een camping met een wellnessruimte met massages en behandelingen. Soms moet je nu eenmaal eens aan jezelf denken! Na een dag fietsen, paddleboarden of kajakken op zee (alle materiaal daarvoor is in bruikleen op de camping), vertrouw je je spieren toe aan de handen van professionals die ze weten losmaken en je laten relaxen!